The Blue Van – hovednavn på tyske klubber

The Blue Van – hovednavn på tyske klubber
Erik Barkman Petersen

Efter decembers Skand All-eskapader med Larsen & Furious Jane er turen nu kommet til Brønderslevs The Blue Van, som tager til Tyskland i den kommende weekend.

Garage-rockerne hører til blandt de mere etablerede navne, Skand-All karavanen har sendt af sted: den internationale pladekontrakt er i hus, og på booking- og managementsiden er bandet godt dækket ind. Men de er stadig på jagt efter presseopmærksomhed syd for grænsen, især nu den hollandske branchefestival Eurosonic står for døren (hvor gruppen giver koncert fredag 14. januar).

To tyske koncerter bliver det til, en i den etablerede Hamborg-klub Logo og en i Berlins Roter Salon – som del af den såkaldte Karrera Klub.

Til hver koncert har Blue Vans amerikanske pladeselskab TVT Records inviteret 25 tyske journalister, som de gamle Brønderslev-drenge kan imponere.

Som noget nyt i Skand-All sammenhæng er bandet desuden hovednavn begge aftener – i Berlin løfter de koncerten alene, i Hamborg står lokale Bierernst klar til at varme op.

Tid og sted:

06.01.2005: Logo, Hamborg
07.01.2005: Roter Salon, Berlin

Skand-All er et Dansk Rock Samråd-initiativ, der sigter mod at hjælpe danske upcoming-orkestre med at skabe sig et brohoved på det vigtige tyske marked. Blue Van-turen er den 14. arrangeret i Skand-All regi – tidligere har orkestre som Tiger Tunes, Under Byen og Nephew været samme vej.