The Pastry Club klar med 4. omgang godbidder i London

The Pastry Club fortsætter succesen og indbyder nu til endnu et showcase – arrangement med dansk musik i London. 3. gange tidligere har der været danske bands på plakaten på spillestedet 93 Feet East. Denne gang er begivenhederne flyttet til The Gramaphone på Commercial Street og Lostmusic er inviteret med som legekammerater.

Der er således lagt i skeen til masser af dansk/engelsk samarbejde, når der torsdag d. 28. august er både engelske og danske bands på plakaten til aftenens Pastry Club. Aftenen byder både på Alborgensiske Charlie Don´t Surf, der spås en spændende fremtid fra flere sider, The Delanies, der med en 50/50 dansk/engelsk besætning byder på garagerock a la the Smiths, engelske Stars of Aviation, der spiller følsom indie-rock med elementer af kitch og easy listening og slutteligt Havana Guns (UK) der byder på effektiv indie pop/rock.

Bag arrangementet står en lille håndfuld dedikerede musik-elskere, der har taget springet fra flittig net-blogging om dansk musik, til at føre lidenskaberne ud i livet i form af The Pastry Club. Tidligere har EPO 555, Jong Pang, I Am Bones, Marvins Revolt, Murder og Marybell Katastrofy gæstet The Pastry Club.

ROSA, dansk rock samråd støtter projektet som en naturlig del af SPOT og ROSA’a målsætning om at fremme dansk up-coming musik i ind og udland.

Læs mere om Pastry Club her
Lostmusic’s Myspace