Thee Attacks – lever op til deres navn

Kl. 23:00 En time før midnat og Heaven 11 virker lidt tom. Meget af festupublikummet er forduftet efter de 30 minutters pause fra RebekkaMarias show – altid en fare ved bandskift.

Men Thee Attacks træder stemplet i bund med deres beskidte, gadedrenge-rock – hvilket får et modent firkløver  af de tilbageværende gæster til at fortrække efter blot et enkelt nummer. Det var ikke lige det de havde ventet sig oven på RebekkaMaria….

Men The Attacks er også lidt skånselsløse – ”It’s Alright”, ”Rip My Heart” osv. er rock af den ligefremme skuffe, og først mere end en håndfuld sange henne i showet blødes der op med bl.a. balladen ”Love In The City” og rock af den mere melodiske slags.

Men gruppens taktik virker. Måske falder nogle fra, men nye tilskuere kommer til, og de er ude på én ting: fest. Forsanger Jimmy spiller konstant op til tilskuerne. Enten med hovedet inde i tilskuerkødranden – eller røven.
I’m your freak, brøler han – reaktionen viser at publikum tror ham.

_ Fuck, hvor er I fede at spille for. Nu skal vi ud og feste med jer bagefter og have en hel masse at drikke…., råbte Jimmy fra scenen

Bag scenen fortsatte han: – Det var en fed oplevelse. Og en fed scene hvor folk far helt tæt på. Normalt spiller man jo på et podie og bliver på den måde hævet lidt over folk. Her er vi i øjenhøjde med dem – der er fysisk kontakt med publikum, og de bliver helt klart en del af festen.

Masser af medlevende tilskuere til
Thee Attacks angreb på bænkevarmerne.

– Jo, de sad måske ned i starten, men det er lige noget for et band som os – sådan en udordring kan vi godt lide at stille op mod.
– Hvordan det er at spille når man sejler? Jo, i ”E to A” syntes jeg faktisk at det gyngede lidt ekstraordinært for os – man kan godt mærke, at det er omgivelser, man ikke er vant til.

Reeperbahn Festival kalder
Og så får Thee Attacks i øvrigt travlt. Når de ruller fra borde i København lørdag formiddag går det durk mod Hamborg og Reeperbahn Festivalen, hvor gruppen om aftenen er del af den danske SPOT On Denmark-showcase på Indra-klubben hvor Beatles i sin tid startede deres Hamburg-eventyr.

Det bliver en dag med fem timers stiv kørsel fra København, og straks ved ankomsten til hansestaden står den på lydprøve og derefter både radio-show med mini-optræden samt tv-interview.