Trax 2004: Coming Home

Trax 2004: Coming Home

Danske musikere har det med at samles i storbyerne, især Århus og København. Men talentfulde mennesker fødes overalt i landet. I årets udgave af samarbejds-projektet Trax – Coming Home – sender DR og ROSA fire af landets bedste musikere og sangskrivere tilbage til deres hjemby for at give koncert.

Tue West genbesøger sine rødder i Hundested, Randi Laubek giver den på hjemmebanen i Voersaa, Claus Hempler lægger vejen forbi Højby og Kira Skov spiller såmænd i Rødovre. Undervejs vil de få følgeskab af special guests, de altid gerne har villet spille med – bl.a. Dicte og Henrik Solgård fra ”Drengene fra Angora”. Til sidst samles alle fire med gæster til en gallakoncert i Randers’ Værket, suppleret af randrusianske Hush og DRs Big Band. Alle koncerter bliver optaget af DR med henblik på senere udsendelse.

Anderledes koncerter med unikke konstellationer på usædvanlige spillesteder – sådan er Coming Home, årets udgave af Trax.

Trax er et mangeårigt samarbejdsprojekt mellem Danmarks Radio og ROSA, der har til formål at sætte fokus på rytmisk livemusik – også udenfor de vanlige kulturmetropoler.

Koncert-listeRandi Laubek med Henrik Solgård
Søndag d. 5 sep. kl. 20.00
Voerså Hallen
Østkystvejen 314
9300 Voerså

Claus Hempler med Dicte
Søndag d. 19 sep. kl. 20.00
Højby Hallen (Højby skole)
Nørrelunden 20 , Højby
5260 Odense S

Kira & the Kindred Spirits (gæst TBA)
Søndag d. 3. okt. kl. 20:00
Rødovregaard
Kirkesvinget 1
2610 Rødovre

Tue West med stryger-trio
Søndag d. 17. okt. kl. 20:00
Medborgerhuset Gubben
Nørregade 11 B
3390 Hundested

TRAX Galla
Lørdag d. 23. okt. kl. 20:00
Værket
Mariagervej 6
8900 Randers