TRAX – Coming Home: Natasja i Klub 47

Når rap/reggae-sangeren Natasja indtager scenen til årets første TRAX-koncert tirsdag 12. september, bliver det i Klub 47, hendes gamle ungdomsklub på Amager. Og det er helt i TRAX – Coming Home’s ånd: Samarbejdsprojektet mellem DR og ROSA – Dansk Rock Samråd kører på tredje år og arrangerer koncerter med danske kunstnere på adresser, der repræsenterer noget særligt netop for dem.

Klub 47, som stedet hedder i dag, blev dannet i 1969 som Politiets Ungdomsklub, og ligesom nu, havde klubben allerede dengang et solidt fokus på musik. Bl.a. har man i rockens ‘ungdom’ kunnet opleve store navne som fx Led Zeppelin og Deep Purple, inden de blev megastjerner. Men også store stjerner har været små, og nutidens klubgængere har selv mulighed for at gå rock-ikonerne i bedene – Klub 47 har både øvelokaler og studie. I øvrigt har flere danske rap-navne brugt stedets musikfaciliteter, før de betrådte de store scener, bl.a. Clemens, Jokeren og Per Vers har været flittige brugere af klubben.

Siden Natasja trådte sine musikalske barnesko ude på Amager, har hendes karriere i den grad taget fart. Sangeren med det hurtige flow og den karakteristiske stemme udgav i 2005 sit længe ventede debutalbum ”Release” efter i flere år at have turneret verden rundt, hvilket bl.a. førte hende sammen med UB40 og Massive Attack. Og i juni blev hun udpeget som årets reggaetalent blandt 700 andre deltagere ved en talentkonkurrence i Jamaica.

Til koncerten får Natasja selskab af Miss Mukupa som gæstesolist. De to har tidligere samarbejdet i forskellige sammenhænge, både live og på cd. Aftenens opvarmning bliver hentet fra ungdomsklubbens egne rækker – og én ting er sikkert: Det bliver en TRAX-aften med fuld verbal valuta!

Tid og sted
Tirsdag 12. september kl. 19.30 – i Klub 47, Tycho Brahes Alle 37, 2300 København S.
Billetter til koncerten kan købes på gaffabillet.dk og på Cafe 5-øren, Amagerbrogade 170, 2300 København S

* Bemærk venligst, at TRAX-koncerten med Infernal er blevet udsat. Dance-duoen står overfor en promotiontur til Kina, og derfor er koncerten flyttet fra mandag 25. september til tirsdag 17. oktober kl. 19.00 på Kirkebjergskolen i Vanløse.