TRAX Galla 2006: Den musikalske smeltedigel

Lørdag 4. november bliver en koncertaften med tryk på kunstnerisk forskellighed, når DR og ROSA – Dansk Rock Samråd præsenterer TRAX Galla 2006: I år er der nemlig både reggae/rap, rockabilly, dance-pop og avantgarde på programmet, når årets TRAX-kunstnere samles på Værket/Ridehuset i Randers

Gallaen er kulminationen på et efterår i nostalgiens og mangfoldighedens navn, idet årets kunstnere alle har optrådt på lokaliter, der har stor personlig betydning netop for dem. Således nåede de indledende TRAX-koncerter til vejs ende forleden, hvor Martin Hall leverede en storladen koncert i Glyptoteket. Forinden havde Natasja spillet koncert i sin gamle ungdomsklub på Amager. Powersolo vendte tilbage til deres debut-spillested Single Rock Cafe i Århus. Og Infernal satte skub i festen på Kirkebjerg Skole i Vanløse.

Lørdag 4. november knyttes trådene for reggae/rap-sangeren Natasja, rockabilly-bandet Powersolo, dance-pop-duoen Infernal og avantgardepop-sangeren Martin Hall, når DR Big Band som backing-orkester blæser samling på tropperne og tilsætter musikken ekstra swing.

Årets TRAX-kunstnere har alle inviteret særlige gæstesolister med til galla. I år kan man opleve Natasja med rapperen Miss Mukupa, Powersolo med Dorthe Gerlach fra Hush, Martin Hall med mezzo-sopranen Andrea Pellegrini og Infernal med rapperen Clemens. Og sidst men ikke mindst har Jokeren meldt sin ankomst.

Aftenens konferencier er den musikkyndige P3-vært Carsten Holm, der inviterer publikum med på en omfangsrig og underholdende tur rundt i dansk musik anno 2006.

TRAX Galla 2006
Lørdag 4. november kl. 20:00
Værket/Ridehuset
Mariagervej 6
8900 Randers

Billetter kan købes på telefon 89 13 51 10 eller på Værket. For onlinesalg klik her

Galla-koncerten transmitteres direkte på P3 – udsendelsen starter allerede kl. 19:00 og rundes af kl. 23:00

TRAX Galla er et samarbejde mellem DR, ROSA – Dansk Rock Samråd og Værket i Randers