TRAX: Powersolo på legendarisk musik-adresse

Op gennem firserne og halvfemserne var der specielt ét sted i Århus, Powersolos Kim Kix gik hen for at snuse til undergrundsmusikken: Adressen var Vestergade 58, Århus C. Flere store rocknavne gæstede også scenen dengang, og i dag er det officielle navn på stedet Single Rock Cafe.

TRAX – Coming Home 2006 er nået frem til andet stop i rækken af koncerter, hvor danske kunstnere og bands får mulighed for at spille koncert og mærke historiens vingesus på lokaliteter, der betyder noget særligt for dem.

DR’s og ROSA’s flerårige samarbejdsprojekt slipper tirsdag 10. oktober Powersolo løs på den legendariske århusianske musik-adresse, der udover sit fokus på undergrundsmusik også har lagt scene til navne som CV Jørgensen, Poul Krebs, Gnags og Deep Purple-forsangeren Ian Gillan og mange, mange andre .

Vestergade 58 bød ud over ovennævnte på den allerførste liveoptræden med Powersolo, da bandet stadig var en duo: Kim Kix og Bo Jeppesen. Siden dengang er der kommet trommer – Jens Søndergaard – på bandets altid underholdende, altid usobre, og altid vanvittige psychobilly-surf-rock.

Vanen tro inviterer TRAX-kunstnerne en gæstesolist med til koncerten – for Powersolo gælder det Hush-sangerinden Dorthe Gerlach, som i øvrigt også synger med på bandets seneste udspil ”Egg” fra 2006.

Powersolo m. Dorthe Gerlach
Tirsdag 10. oktober kl. 20:00
Single Rock Cafe, Vestergade 58, Århus C.

Billetter til koncerten kan købes på www.gaffabillet.dk – klik her