Annisette - stærk stemme på årets Udenfor Sæsonen-hold

Udenfor Sæsonen hylder musikkens magi

Annisette, Per Vers, Cecilie Trier og Heidi Mattson årets solister sammen med den musikalske tovholder Steffen Brandt – og i år kommer Christiansø også med på koncertplanen.

Med Bornholms Kulturuges overordnede tema “LYST” hylder koncertrækken Udenfor Sæsonen musikkens magi. Musikkens helt særlige signatur er, at den ikke bare er en rig variation af klange, men også fortællinger, der vækker følelser; frygt, glæde, sorg, overraskelse – og LYST.

– Udenfor sæsonen 2014 er et møde mellem kunstnere der har lyst til og mod på at udfordre sig selv og hinanden i et samarbejde på tværs af alder, genrer, tid og sted. Plejer er død, til gengæld lever nysgerrigheden og lysten til at prøve grænser af – for sammen med publikum at skabe det stærke fællesskab en koncert også kan være, siger Steffen Brandt om årets Udenfor Sæsonen.

Per Vers - stærk rapper på årets Udenfor Sæsonen-hold.I år har Annisette fra legendariske Savage Rose sagt ja til at sætte hele sin integritet på spil i en dialog med Danmarks King of Freestyle and Rap: Mr. Per Vers. Derudover har en af de mest spændende musikere på indiescenen, Cecilie Trier, og den unge fremad-stormende bornholmske kunstner Heidi Mattson sagt ja til at deltage i koncertrækken, der i øvrigt gør comeback på Christiansø i dette års udgave. Det er første gang siden 2003 – og det har ikke været med “fuldt hold” før i dette års udgave.

Alle bakkes risikovilligt op af Udenfor Sæsonen-bandet med Jeppe Gram og Jeppe Skovbakke, under ledelse af Gustaf Ljunggren og Christoffer Møller. Tovholder, sanger og sangskriver Steffen Brandt lover – ud over godt vejr i hele kulturugen – også stof til eftertanke og nok at snakke om, over de saltstegte sild i de kommende lange kolde vintermåneder.


Udenfor Sæsonen-programmet:
Torsdag 18. september: Kyllingemoderen, Almindingen
Fredag 19. september: Månen, Christiansø
Lørdag den 20. september: Gallakoncert, Musikhuzet Bornholm, Rønne

Alle koncerter starter kl. 20.00

 

Udensor Sæsonen arrangeres i samarbejde mellem Musikhuzet Bornholm, ROSA – Dansk Rock Samråd, Steffen Brandt og Kulturchef for Region Skåne, Gitte Wille.

.