”Vega Night” fra DFDS’ og ROSAs RockCruise-serie nomineret til årets fest

 

Torsdag 19. februar 2009 uddeler Politikens kulturguide iBYEN for første gang den såkaldte ”iBYEN-PRiS”. Ved en festlig begivenhed i Pressen ved Politikens Hus på Rådhuspladsen uddeles statuetter i ti forskellige kategorier – blandt dem Årets Fest.

Blandt de nominerede i denne kategori er ”Vega Night”, som var del af den ROSA-arrangerede ”Rock-Cruise”-programpakke sidste sommer på DFDS-overfarten mellem København og Oslo. ”Vega Night” var et spektakulært event (læs her) som blev afviklet i slutningen af august 2008, hvor op mod tyve kendte dj’s og bands gæstede skibet for at underholde passagererne – bl.a. med navne som Trentemøller, JaConfetti, Filur, WhoMadeWho og Djuna Barnes på plakaten. VEGA Natklub takkede ja til ROSAs opfordring, og arrangementet var et stort tilløbsstykke med hundredvis af danseglade besøgende.

Om nomineringen af ”Vega Night” til ”Årets Fest” siger juryen: “Vega’s krydstogts-rave tur-retur til Oslo var et af de vildeste og mest radikale klubtiltag i nyere historie. Alene ideen om at samle cremen af danske dj’s og sende dem ud på fælles hav-fest i et par dage fortjener en nominering”.

Der var både DJ- og live-optetræden ved
Vega Night.

I kampen om at blive Årets Fest 2008 er Vega Night oppe mod fire andre fester. Blandt disse er det internationale partykoncept Sensation White, som besøgte Parken i november 2008.
Programmet for dette års Rock-Cruise arrangementer om bord på DFDS Seaways’ skibe mellem København og Oslo offentliggøres i foråret. Her står ROSA igen for den musikalske sammensætning på vegne af og i samarbejde med DFDS Seaways, som det har været tilfældet i de tre foregående sæsoner – her er navne som D-A-D, Nik & Jay, Lars H.U.G., Lis Sørensen, Saybia, Nephew, Michael Falch, Spleen United m.fl. blevet præsenteret.

Læs programmet for de respektive sæsoner i linkene t.h.