Veto mod tyske himmelstrøg

Når ROSAs Skand-All-initiativ leverer årets første indslag, bliver det et band, der på kort tid har skabt sig et navn på den danske musikscene: Veto.

For bandet gælder det nu også den tyske scene. Skand-All har fra starten i 2002 stræbt efter at danne brohoved mellem det danske og tyske musikmiljø og at eksponere den nyere danske musik overfor et tysk publikum, heriblandt branche- og pressefolk.

Og med dét formål in mente spiller Veto koncerter i henholdsvis Hamborg, Frankfurt og Berlin i oktober. Bandet har første koncert på Fundbureau i Hamborg, et spillested der tidligere har lagt scene til Tiger Tunes i forbindelse med Skand-All.

Og det er gået hurtigt for Veto, der dominerede den danske æter i foråret med nummeret ”You are a Knife” fra debutalbummet ”There’s a beat in all machines” (2006). Danish Music Awards havde også fokus på bandet, der fik en nominering for bedste video. Ved årets SPOT Festival leverede Veto en kraftpræstation på et proppet Voxhall, og gruppen var et af de danske indslag på South By SouthWest-festivalen i Texas.

Bandets Skand-All-tour har sidste stop på Magnet i Berlin – tidligere har stedet dannet ramme for Skand-All-koncerter med bl.a. Jomi Massage og Yellowish.
– –
Sidste: Koncerten 17. oktober i Hamborg er blevet aflyst – det har ikke været muligt at finde alterenativ dato med så kort varsel.

Tid og sted

17. oktober: Hamburg, Fundbureau (AFLYST!!)
18. oktober: Frankfurt, Clubkeller
19. oktober: Berlin, Magnet