Wangel

Siden udgivelsen af debut ep’en i 2015, er Wangel blevet spået fine fremtidsudsigter af de danske anmeldere – en profeti der ser ud til at holde vand.

Wangel består af forsanger og sangskriver Peter Wangel og producer Kasper Ejlerskov Leonhardt. Tilsammen har de skabt en vis hype omkring fremtiden, hvorfor det bl.a. er blevet til koncerter på både Roskilde og SPOT Festival – sammen med en udsolgt aften i Vega. I marts udgav Wangel debutalbummet, Freedom, som er et stemningsmættet album, der med Peter Wangels utraditionelle og vibrerende vokal leverer et væld af følelser og historier, om og med livet som indsats. Et energisk univers, hvor friheden er den endelige destination:

– ‘Freedom’ er et stort voluminøst ord, som kræver en forklaring. Det er et ord, som begyndte at florere i mit hoved under indspilningerne til albummet. Det føltes som en frihed at kunne koncentrere mig udelukkende om at lave musik, som var det at gå på arbejde. Det gav en ro og et fokus, som jeg ikke havde oplevet før og en mulighed for at reflektere over min musik og mit liv. Når man som jeg har kæmpet med at finde vejen i livet og til tider har haft voldsomme udsving, er det en stor frihed at få muligheden for at udgive musik og på den måde udtrykke de følelser, der i mange år har presset sig på, lyder det fra Peter Wangel.

I løbet af foråret har Wangel derudover været på en Danmarksturné, som bragte duoen forbi 13 forkellige spillesteder rundt omkring i landet., hvortil Peter Wangel uddyber:

– Jeg er virkelig begyndt at nyde at optræde med min musik og det vil jeg gerne vise folk. Jeg er spændt på at høre og se folks reaktioner, fordi det betyder alt.

E-tur tourplan:

08/11 – Den Rytmiske Efterskole
09/11 – Husby Efterskole
10/11 – Risskov Efterskole
15/11 – Østhimmerland Ungdomsskole
16/11 – Efterskolen for Scenekunst
21/11 – Nørbæk Efterskole
22/11 – Galtrup Musik – og Idrætsskole
23/11 – Rudehøj Efterskole
24/11 – Femmøller Efterskole