Wundergrund- tilfredshed

Den københavnske musikfestival Wundergrund er netop løbet af stablen for andet år i træk. SNYK- Sekretariat for Ny Kompositionsmusik har præsenteret det spændende arrangement som har budt på over 25 koncerter, heriblandt en række showcases og lounges. Wundergrund er en musikfestival, som er karakteriseret ved at vidt forskellige genrer mødes i en skøn sammensmeltning.

Projektleder Jan Lippert har været rigtig godt tilfreds med arrangementets forløb og besøgstal. Lippert har desuden været glad for udviklingen i festivalen, hvor der i år blev plads til andre kreative brancher ved siden af musikken, såsom kunst, modeshows og computerspil.

For kunstnerne som har optrådt på Wundergrund har dette års festival budt på spændende samarbejde musikgenrene imellem, og musikerne har generelt udtrykt stor tilfredshed med dette års udgave. Det har især været det store fremmøde af publikum til koncerterne, som har givet det positive indtryk, og derudover har festivalen også betydet at samarbejdet på tværs af musikgenrene har båret frugt i form af, at flere af de sammensatte ensempler har valgt at fortsætte deres parløb. Her kan bl.a. nævnes Copenhagen Saxophone Quartet og Dicte, som har planer om at afholde koncerter i Damaskus.